Woning verkopen

Klik hier voor meer informatie voor het verkopen van je woning

Woning kopen

Klik hier voor ons aanbod aan woningen.

B.O.G

Kijk hier voor bedrijfspanden die te huur of te koop zijn via ons

Vastgoed beheer

Nimma Vastgoed & Beheer
Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Nimma Vastgoed & Beheer is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige dan wel onzelfstandige woonruimte in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Verhuuradvies op maat!
Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken.
Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen.
Tijdens de opname nemen wij foto’s van uw woning of schakelen een fotograaf in en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties.
Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u er vanuit gaan dat reacties vrijwel alleen van potentiële huurders komen.

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met veel multinationals, bedrijven en overheidsinstellingen om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.

Staat uw woning in de verkoop
Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de “Leegstandswet”.

0%
Woningen verkocht in de regio
0
dagen gemiddelde looptijd
0%
Onderhandelingsresultaat

lungersingel 16 rosmalen € 398,000.00

lungersingel 16 rosmalen

€ 398,000.00

Omschrijving Zeer mooie, uitgebouwde en luxe afgewerkte eengezinswoning in de ruim opgezette woonwijk. Deze ruime eengezinswoning is gelegen in de gloednieuwe, woonwijk “De Lanen” in De Groote Wielen. Wonen in De Groote Wielen betekent wonen direct nabij ‘s-Hertogenbosch. Alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten zijn aanwezig.De woning voldoet aan alle eisen […]

479 m³ 3 slaapk. 1 badk.

In een groene en bosrijke woonwijk “Padbroek” ligt aan een doodlopende straat deze uitgebouwde instapklare hoekwoning. De woning is aan de zijkant drie meter uitgebouwd en doorgetrokken tot aan de stenen berging. Via de voordeur komen we in de hal, daar bevindt zich het toilet met fontein en meterkast, vandaar uit betreden we de ruime […]

428 m³ 4 slaapk. 1 badk.
Contact Informatie   
Telefoon: 0620685962 
E-mail: info@nimmavastgoed.nl - Web: www.nimmavastgoed.nl
KvK nummer: 68668821 - BTW nummer NL001615577B83