Woning verkopen

Klik hier voor meer informatie voor het verkopen van je woning

Woning kopen

Klik hier voor ons aanbod aan woningen.

B.O.G

Kijk hier voor bedrijfspanden die te huur of te koop zijn via ons

Vastgoed beheer

Nimma Vastgoed & Beheer
Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Nimma Vastgoed & Beheer is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige dan wel onzelfstandige woonruimte in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Verhuuradvies op maat!
Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken.
Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen.
Tijdens de opname nemen wij foto’s van uw woning of schakelen een fotograaf in en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties.
Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u er vanuit gaan dat reacties vrijwel alleen van potentiële huurders komen.

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met veel multinationals, bedrijven en overheidsinstellingen om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.

Staat uw woning in de verkoop
Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de “Leegstandswet”.

0%
Woningen verkocht in de regio
0
dagen gemiddelde looptijd
0%
Onderhandelingsresultaat

Omschrijving In het centrum van Nijmegen ligt deze prima onderhouden studio. Dit object is in 2009 gerenoveerd (nieuw opgeleverd) en is gesitueerd midden in het bruisende stadshart met alle faciliteiten binnen handbereik. Daarnaast zijn het NS Station, Universiteit, Hogeschool, ziekenhuizen en uitvalswegen eveneens nabij gelegen. Dit object is uitermate geschikt voor ouders die iets leuks […]

114 m³ 1 slaapk. 1 badk.
Contact Informatie   
Telefoon: 0620685962 
E-mail: info@nimmavastgoed.nl - Web: www.nimmavastgoed.nl
KvK nummer: 68668821 - BTW nummer NL001615577B83